Om Oii Design

Oii är en av Nordens största nätbutiker med unika barnkläder för åldrarna 0-12 år. Idag har vi över 180 märken från Sverige och övriga världen. Bland våra varumärken hittar du märken som vi är helt ensamma om i Sverige, men även märken som du inte hittar hos så många, som bland annat Little Marc Jacobs.

 

Målet är att skapa Europas bästa e-handel inom vår nisch. 2013 var sajten nominerad som årets e-handel inom modebranschen tillsammans med H&M och Gudrun Sjödén.

 

Oiidesign.se startade 2007 i Göteborg med en tro på att fler och fler vill köpa barnkläder som inte alla andra har. Idén kom när grundaren Pierre Chamat fick sitt andra barn Matteo och han tyckte att det saknades en modern samlingssajt för udda och små designers. Genom sitt kontaktnät kunde han hitta några unga designers och under resans gång har han stött på nya svenska designers och även en del från andra länder som tillför något nytt och spännande.

 

Vi jobbar stenhårt på att ge våra kunder en bra upplevelse, där produktkvalitet, leveranskvalité och kundsupport är viktiga bitar.

 

Har några frågor är det bara att höra av sig till oss på [email protected] eller ringa oss på + 46 (10) 7502357.

 

Oii Design drivs som ett aktiebolag. Vårt org.nr är 556889-5840