Betalsätt

Här hittar du information om de betalsätt du kan betala med hos Oii Design.

 

Betala säkert med kontokort

På Oiidesign.se funkar det fint att betala med VISA, MasterCard eller Eurocard. Och naturligtvis kostar det inget extra att betala med kort.

 

Få hem dina varor först – betala 14 dagar senare med Klarna faktura!

Via Klarna kan du betala din beställning med faktura. En snabb kreditupplysning görs i samband med din beställning och du får direkt besked om du blivit godkänd. Tänk på att du måste fylla i rätt adress och postnummer för att ditt fakturaköp ska bli godkänt. Kostnad 30 kronor. Betalningstid för faktura är 14 dagar. Läs mer om Klarna faktura.

 

Dela upp betalningen med Klarna konto

Via Klarna har du nu möjlighet att delbetala dina köp. Du väljer själv i vilken takt du vill betala tillbaka – från 50 kr i månaden eller 1/24 av totalbeloppet på kontot. Du kan självklart välja att betala av hela beloppet när du vill. Det tillkommer en aviavgift på 29 kr samt årsränta på 19,5 % vid delbetalning.
 Läs mer om Klarna konto.

 

PayPal
– hur enkelt som helst!

Att betala via PayPal är ett säkert och smidigt sätt att betala med kredit- eller kontokort. Du kan ha ett konto hos PayPal eller handla utan att vara inloggad. PayPal funkar över hela världen. Det kostar inget extra att använda PayPal.

 

Fri frakt över 499 kr! 


Vi bjuder på frakten om du beställer för över 499 kr. Inom Sverige kostar frakten annars 29 kr per beställning. Gör du din beställning innan kl. 16.00 på vardagar så skickar vi den samma dag.