Stella McCartney Kids

Sedan 2010 har Stella McCartney Kids collection reflekterat designerns moderna estetik och etiska värderingar. Majoriteten av kollektionen är gjord av ekologisk bomull och består av bekväma basplagg med vackra och speciella detaljer. Här finner du en lekfull stil, levande färgpalett och roliga tryck, såväl som “mini me”-plagg från Stella McCartney huvudkollektion! Oii är första onlinebutiken i Sverige som fått tillstånd att sälja Stella Stella McCartney - vilket vi är extremt stolta över:) Stella McCartney är en engelsk designer som värnar om miljön. Hon är dotter till Paul McCartney i Beatles.
Rensa filter
Kategori 0
Underkategori 0
Storlek 0
Färg 0
528 Produkter
1

528 Produkter

Stella McCartney Kids Uppdatera ditt stilmedvetna barns garderob med Alphabet Thumbs T-Shirt i Vit från det London-baserade märket Stella McCartney Kids. <br><Br>– Vanlig passform. <Br>– Tryckknappar vid axel. <Br>– Tryck fram- och baktill. <Br>– Tillverkad i Portugal. <Br>– Kombinera med ett par shorts för en dag på stan. <Br><br>– Vänligen notera att produkter från det här märket tenderar att vara små i storlekarna, välj därför en större storlek för att det ska finnas utrymme att växa i. <Br><br>– 100% bomull. <br>– Maskintvätt 30 grader.

Uppdatera ditt stilmedvetna barns garderob med Alphabet Thumbs T-Shirt i Vit från det London-baserade märket Stella McCartney Kids.

– Vanlig passform.
– Tryckknappar vid axel.
– Tryck fram- och baktill.
– Tillverkad i Portugal.
– Kombinera med ett par shorts för en dag på stan.

– Vänligen notera att produkter från det här märket tenderar att vara små i storlekarna, välj därför en större storlek för att det ska finnas utrymme att växa i.

– 100% bomull.
– Maskintvätt 30 grader.

Stella McCartney Kids

Från. 560:- 560:-